Clinica Danobby Dent
Noi iti facem zambetul frumos
HOME
DESPRE
FOTO
TARIFE
CONTACT
PRIMA PAGINA
DEPSRE NOI
GALERIE FOTO
TARIFE
CONTACT


Obiectivul nostru este asigurarea unei asistente stomatologice ireprosabile, bazata pe cunostintele de specialitate acumulate in timpul pregatirii stiintifice (Institutul Medico - Militar "Carol Davila" Bucuresti , rezidentiat in Chirurgie Dento - Alveolara in cadrul SCUMC "Carol Davila" Bucuresti)

Citeste tot mergi mai departe

Endodontie

Dr. Bogdan Stefan
Dr. Bogdan Stefan

Este Este ramura stomatologiei  ce "rezolva durerile de dinti". Durerile violente, vii, lancinante, sunt provocate de afectiuni ale nervului din interiorul dintilor. Sunt durerile pe care femeile le compara cu cele de la nasterea pe cale naturala. Ca atare de cele mai multe ori se recurge la scoaterea nervului si tratarea canalului in care se gaseste nervul.

Acest lucru, aparent simplu, se dovedeste multe ori foarte complicat si are implicatii conexe, carora medicii dentisti in general nu le acorda importanta cuvenita. Esecurile acestor tratamente de canal ajung in custodia medicului chirurg dentoalveolar sau maxilofacial. Tehnicile si metodele de realizare a acestor tratamente sunt intr-o continua perfectionare, astfel incit medicul dentist este obligat sa ia contact si sa se familiarizeze cu aceste tehnici.

Pozitionare
Pozitionarea clinicii in zona Floreasca asigura un acces facil, fie cu mijloacele de transport in comun (autobuzele 182, 282, tramvaiul 5), fie cu autoturismul (locul de parcare nu reprezinta o problema).
Instrumentar
Unit dentar Siroma C8 si Siemens
Aspiratie chirurgicala CATTANI
Fiziodispense NOUVAG MD 20
Truse implantologie PROTETIM si ANKYLOS

Citeste tot vezi tot instrumentarul

ORAR
Luni - Joi
12.00 - 20.00
Vineri - 09.00 - 17.00
Weekend inchis (cu exceptia urgentelor)

Bogdan Stefan Clinic
str. Glinka, nr.13
sector 2 Bucuresti
telefon : 0723368862
Despre noi | Specializari | Galerie de Poze | Cum ajungeti la noi | Contactati-ne |

© Toate drepturile rezervate Danobby Dent Clinic, dr. Bogdan Stefan .