Clinica Danobby Dent
Noi iti facem zambetul frumos
HOME
DESPRE
FOTO
TARIFE
CONTACT
PRIMA PAGINA
DEPSRE NOI
GALERIE FOTO
TARIFE
CONTACT


Obiectivul nostru este asigurarea unei asistente stomatologice ireprosabile, bazata pe cunostintele de specialitate acumulate in timpul pregatirii stiintifice (Institutul Medico - Militar "Carol Davila" Bucuresti, rezidentiat in Chirurgie Dento - Alveolara in cadrul SCUMC "Carol Davila" Bucuresti)

Citeste tot mergi mai departe

Implantologie

Dr. Bogdan Stefan
Dr. Bogdan Stefan

Implantologia orala este o ramura a Chirurgiei Dento-alveolare si a celei Maxilofaciale , nicidecum o competenta la indemina oricarui dentist, care permite specialistului sa inlocuiasca radacina dintelui extras cu un implant dentar. Acest lucru se face prin introducerea in oasele maxilare a implantelor in locurile ramase libere dupa extractia dintilor. Cele mai utilizate implante sunt cele tip surub care incearca sa imite prin design radacina naturala a dintilor.

Avantajele majore ale implantului dentar sunt:

1 transmite fortele masticatorii in interiorul osului maxilar, reducind foarte mult rata de resorbtie osoasa, prin gimnastica functionala pe care o ofera osului receptor,

2 evita slefuirea dintilor vecini (care de multe ori sunt sanatosi)  pe care o presupune metoda clasica de inlocuire a dintilor extrasi. Ca atare reprezinta virful de lance al terapiei moderne. 

 Pozitionare
Pozitionarea clinicii in zona Floreasca asigura un acces facil, fie cu mijloacele de transport in comun (autobuzele 182, 282, tramvaiul 5), fie cu autoturismul (locul de parcare nu reprezinta o problema).
Instrumentar
Unit dentar Siroma C8 si Siemens
Aspiratie chirurgicala CATTANI
Fiziodispense NOUVAG MD 20
Truse implantologie PROTETIM si ANKYLOS

Citeste tot vezi tot instrumentarul

ORAR
Luni - Joi
12.00 - 20.00
Vineri - 09.00 - 17.00
Weekend inchis (cu exceptia urgentelor)

Bogdan Stefan Clinic
str. Glinka, nr.13
sector 2 Bucuresti
telefon : 0723368862
Despre noi | Specializari | Galerie de Poze | Cum ajungeti la noi | Contactati-ne |

© Toate drepturile rezervate Danobby Dent Clinic, dr. Bogdan Stefan .