Clinica Danobby Dent
Noi iti facem zambetul frumos
HOME
DESPRE
FOTO
TARIFE
CONTACT
PRIMA PAGINA
DEPSRE NOI
GALERIE FOTO
TARIFE
CONTACT


Obiectivul nostru este asigurarea unei asistente stomatologice ireprosabile, bazata pe cunostintele de specialitate acumulate in timpul pregatirii stiintifice (Institutul Medico - Militar "Carol Davila" Bucuresti, rezidentiat in Chirurgie Dento - Alveolara in cadrul SCUMC "Carol Davila" Bucuresti)

Citeste tot mergi mai departe

Paradontologie

Dr. Bogdan Stefan
Dr. Bogdan Stefan

Reprezinta disciplina care se ocupa de tratarea afectiunilor tesuturilor de sustinere a dintilor in oasele maxilare . In popor termenul general care defineste aceste afectiuni este"parodontoza". Trebuie mentionat ca "vaccinurile magige" pe care le solicita majoritatea pacientilor au rol ajutator si nicidecum determinant in terapia bolii.

Primele semne care ingrijoreaza pacientii sunt: inflamatia gingiilor , singerarea acestora la periaj si ulterior spontan, senzatia de tensiune, mobilitatea dentara progresiva pe parcursul evolutiei bolii mergind pina la scoaterea cu mina de catre pacient a dintilor afectati ,ineficienta masticatorie cu toate efectele consecutive in stadii mai avansate ale bolii .Consecintele acestor afectiuni (exista o mutime de forme clinice) sunt mult mai grave decit pierderea dintilor.

Osul in care sunt implantati dintii este afectat grav de aceste boli si ajunge sa se "subtieze" astfel incit devine extrem de dificila inserarea implantelor, facind necesare tehnicile chirurgicale de augumentare osoasa. Impactul estetic, functional, social, psihic, al pierderii dintilor este incomensurabil pentru pacient. Tratamentul este complex si de durata, necesitind hotarire din partea pacientului si pregatire temeinica a medicului .

Pozitionare
Pozitionarea clinicii in zona Floreasca asigura un acces facil, fie cu mijloacele de transport in comun (autobuzele 182, 282, tramvaiul 5), fie cu autoturismul (locul de parcare nu reprezinta o problema).
Instrumentar
Unit dentar Siroma C8 si Siemens
Aspiratie chirurgicala CATTANI
Fiziodispense NOUVAG MD 20
Truse implantologie PROTETIM si ANKYLOS

Citeste tot vezi tot instrumentarul

ORAR
Luni - Joi
12.00 - 20.00
Vineri - 09.00 - 17.00
Weekend inchis (cu exceptia urgentelor)

Bogdan Stefan Clinic
str. Glinka, nr.13
sector 2 Bucuresti
telefon : 0723368862
Despre noi | Specializari | Galerie de Poze | Cum ajungeti la noi | Contactati-ne |

© Toate drepturile rezervate Danobby Dent Clinic, dr. Bogdan Stefan .