Clinica Danobby Dent
Noi iti facem zambetul frumos
HOME
DESPRE
FOTO
TARIFE
CONTACT
PRIMA PAGINA
DEPSRE NOI
GALERIE FOTO
TARIFE
CONTACT


Obiectivul nostru este asigurarea unei asistente stomatologice ireprosabile, bazata pe cunostintele de specialitate acumulate in timpul pregatirii stiintifice (Institutul Medico - Militar "Carol Davila" Bucuresti , rezidentiat in Chirurgie Dento - Alveolara in cadrul SCUMC "Carol Davila" Bucuresti)

Citeste tot mergi mai departe

Protetica

Dr. Bogdan Stefan
Dr. Bogdan Stefan

Protetica dentara este ramura stomatologica care se ocupa cu inlocuirea prin metoda clasica a dintilor extrasi, cea a puntilor dentare sau a protezelor mobilizabile (totale sau partiale). In prezent reprezinta o practica uzuala, intrucit nu toti pacientii pot beneficia de inlocuirea dintilor prin implante si nu toti pot suporta financiar aceasta solutie de tratament. Ca atare, din cauza diversitatii cazurilor clinice si a nevoii de inlocuire a dintilor, aceasta disciplina a evoluat foarte mult si a devenit extrem de complexa.

O latura aparte o constituie protetica pe implante, care nu se supune principiilor proteticii clasice, avind un rol determinant pentru durata de viata a implantelor.

Astfel protetica moderna reuseste sa redea pacientilor echilibrul estetic, functional, psihologic, pe care l-au pierdut odata cu extractia dintilor.

 

 Pozitionare
Pozitionarea clinicii in zona Floreasca asigura un acces facil, fie cu mijloacele de transport in comun (autobuzele 182, 282, tramvaiul 5), fie cu autoturismul (locul de parcare nu reprezinta o problema).
Instrumentar
Unit dentar Siroma C8 si Siemens
Aspiratie chirurgicala CATTANI
Fiziodispense NOUVAG MD 20
Truse implantologie PROTETIM si ANKYLOS

Citeste tot vezi tot instrumentarul

ORAR
Luni - Joi
12.00 - 20.00
Vineri - 09.00 - 17.00
Weekend inchis (cu exceptia urgentelor)

Bogdan Stefan Clinic
str. Glinka, nr.13
sector 2 Bucuresti
telefon : 0723368862
Despre noi | Specializari | Galerie de Poze | Cum ajungeti la noi | Contactati-ne |

© Toate drepturile rezervate Danobby Dent Clinic, dr. Bogdan Stefan .