Clinica Danobby Dent
Noi iti facem zambetul frumos
HOME
DESPRE
FOTO
TARIFE
CONTACT
PRIMA PAGINA
DEPSRE NOI
GALERIE FOTO
TARIFE
CONTACT


Obiectivul nostru este asigurarea unei asistente stomatologice ireprosabile, bazata pe cunostintele de specialitate acumulate in timpul pregatirii stiintifice (Institutul Medico - Militar "Carol Davila" Bucuresti, rezidentiat in Chirurgie Dento - Alveolara in cadrul SCUMC "Carol Davila" Bucuresti)

Citeste tot mergi mai departe

Terapie Restauratorie

Dr. Bogdan Stefan
Dr. Bogdan Stefan

Aceasta disciplina are ca scop refacerea partii coronare (cea vizibila in gura) a dintelui afectat de carie, fractura, diverse obiceiuri vicioase etc. Mai simplist se reduce la "punerea plombelor", plombe care insa pot fi din mai multe materiale,care trebuie sa indeplineasca anumite criterii, care trebuie sa refaca morfologia initiala a dintelui, astfel incit dintele plombat sa-si poata recapata rolul estetic si functional.

Eforturile stiintifice in aceasta ramura se indreapta catre realizarea unui material care sa indeplineasca cit mai multe deziderate: estetica, duritate, etanseitate, durabilitate, stabilitate coloristica si volumetrica, biocompatibilitate, protejarea tesuturilor din interiorul dintilor, etc. Ca si endodontia, aparent simpla, se dovedeste o disciplina complexa cind se urmareste performanta.


Pozitionare
Pozitionarea clinicii in zona Floreasca asigura un acces facil, fie cu mijloacele de transport in comun (autobuzele 182, 282, tramvaiul 5), fie cu autoturismul (locul de parcare nu reprezinta o problema).
Instrumentar
Unit dentar Siroma C8 si Siemens
Aspiratie chirurgicala CATTANI
Fiziodispense NOUVAG MD 20
Truse implantologie PROTETIM si ANKYLOS

Citeste tot vezi tot instrumentarul

ORAR
Luni - Joi
12.00 - 20.00
Vineri - 09.00 - 17.00
Weekend inchis (cu exceptia urgentelor)

Bogdan Stefan Clinic
str. Glinka, nr.13
sector 2 Bucuresti
telefon : 0723368862
Despre noi | Specializari | Galerie de Poze | Cum ajungeti la noi | Contactati-ne |

© Toate drepturile rezervate Danobby Dent Clinic, dr. Bogdan Stefan .